Meny - Kickboxing.no

Frisk oppstart for sesongen

  • Frisk oppstart for sesongen
    Oppvarmingsøvelser.


Klubbene starter opp sesongen i disse dager, forbundet anbefaler at dere kjøper inn den nye boka med samlinger av oppvarmingsøvelser og leker. Bokas navn er  "1001 leker" og er produsert av vår egen Stein M Eriksen./ Publisert: 23. august 2012

Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.


 

Klubbene starter opp sesongen i disse dager, forbundet anbefaler at dere kjøper inn den nye boka med samlinger av oppvarmingsøvelser og leker. Bokas navn er  "1001 leker" og er produsert av vår egen Stein M Eriksen.

Boken "1001 leker" er spesiell i sitt slag og et godt hjelpemiddel for alle som skal organisere aktiviteter på alle alderstrinn: Trenere, aktivitetsledere, lærere, foreldre etc.


 


Jeg har et ønske om at boka gjør det enkelt for deg å tilrettelegge variert og motiverende trening. De 1001 lekene forklares kort med tekst, bilder og symboler. 


 


Lekene er delt inn i 9 kapitler: Leker for mange, Kampleker, Sisten, Stafetter, Balleker, Sommerleker, Vinterleker, Vannleker, Sangleker og reggler. Videre inndeling er gjort i underkategorier, vanskelighetsgrad og til sist alfabetisk, noe som gjør boka til et oppslagsverk det er enkelt å hente inspirasjon fra.


 


Boka gir deg en stor samling leker som kan varieres i det uendelige. Dette blir gøy for deg og de du planlegger for.


Tips alle kontaktene dine om denne boka!


 


Boka er tilgjengelig hos Gyldendal, nettbokhandlere eller kan bestilles i din lokale bokhandel. 


 


 


Forfatter


Stein M Eriksen