Meny - Kickboxing.no

Bjørgs Transport
NKBF presterer med Polar

Klubbpakka fra Kleven & Kristensen

  • Klubbpakka fra Kleven & Kristensen


For deg som ønsker å drifte et idrettslag på en korrekt måte/ Publisert: 28. mai 2012

Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.


Om klubbpakka

En dyktig leder er alltid godt kjent med de regler som gjelder innen vedkommendes bransje. Dette er en nødvendig betingelse for å kunne lede en organisasjon på en forsvarlig måte. Det samme gjelder naturlig nok innen idretten.

Klubbpakka er et resultat av vår over 10 års lange erfaring som advokater for NIF, særforbund og klubber. Pål Kleven og Tomas Kristensen har bistått NIF med revisjon av NIFs lov siden 1999 og har også deltatt i utformingen av lovnormene for alle organisasjonsledd.

Klubbpakka er et produkt utarbeidet av advokatene Pål Kleven, Tomas Kristensen og Sturla B. Torkildsen i advokatfirma Kleven & Kristensen. Klubbpakka er et skreddersydd produkt for alle klubber og øvrige organisasjonsledd tilsluttet NIF.

Klubbpakka inneholder en rekke standarddokumenter man har behov for som ansatt eller tilitsvalgt innen idretten.

Videre inneholder Klubbpakka en utførlig juridisk veiledning innen sentrale områder som for eksempel kommentarer til NIFs lov og lovnormen for idrettslag (der lovutvalgets behandling av saker er knyttet til hver enkelt bestemmelse), innføring i "idrettens" plikter som arbeidsgiver, idrettens forsikringer samt erstatningsansvar og skatte- og merverdiavgiftsspørmål innen idretten.

Les alt om Klubbpakka HER

 


comments powered by Disqus