Meny - Kickboxing.no

Startsamling Stavern

  • Startsamling  Stavern
    Emma Bratic / Foto: Isak ()

En gjeng entusiastiske kickboksere deltok på sesongens første åpne samling. Med mål om å være godt forberedt på høstens første stevne

/ Publisert: 13. august 2011

Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.

En gjeng entusiastiske kickboksere deltok på sesongens første åpne samling. Med mål om å være godt forberedt på høstens første stevne.

Med flott vær i Stavern begynte vi dagen med løpetur langs havet på den vel tilrettelagte kyststien. Med rolig tempo jobbet vi oss i gjennom løypa på en sosialt og fin måte. Første kickboksing økt startet med oppgavebasert skyggeboksing og rolig basic. Vi fortsatte med at samtlige brukte tid på å beskrive fem arbeidsoppgaver som var basert på hva de jobber med allerede eller elementer de selv mener de bør jobbe med. Etter å ha gått igjennom arkene så plukket vi ut elementer som var fellesnevnere og lagde oppgaver ut i fra det. Det var en bra økt.

Stavern Folkehøyskole spanderte lunsj og vi hadde felles måltid og koste oss i solen.

Andre økt var sirkeltrening på sekk. Her fikk vi kjørt fire runder og de fleste fikk virkelig tømt seg for krefter. Det hele ble avsluttet med en solid uttøyning og evaluering av samlingen. Det var en fantastisk arbeidsvillig gjeng som deltok og det skal bli gøy å følge dem i sesongen som kommer. Det de viste og gjorde var bra, sier ansvarlig for samlingen, Per Andreas Ringsby.