Meny - Kickboxing.no

WC Italia

  • WC Italia
    / Foto: Morten Saksvik (fana@kickboxing.no)

Klubbrapport fra Fana KBK

/ Publisert: 5. juni 2011

Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.

Søndag:
 
Finale -52kg fullkontakt.
 
En heltent Marielle V Hansen stiller i ringen mot Ukraina og Oksana Zarudniak. Hun tar kontroll fra første stund igjennom alle tre runder må Ukraineren ta imot mye juling og alle dommerne gir henne seieren med stor margin og gull i det høyest rangerte stevne i fullkontakt kickboxing, bortsett fra EM & VM.
 
Marielle er unik, hun har som sagt boksing som hovedfokus og kickboxing som hobby, og det er få som kan hevde seg helt i verdenstoppen i to kampsport idretter. Og jeg synes det er spesielt at hun som 21 åring kan nå til topps i disse idrettene.
 
Videre hadde vi 2 utøvere i lettkontakt som gikk kamp idag.
 
Andre Forshaw Tvedt (22) møtte sterk russer i første kamp. Andre finner aldri rytmen og går på sitt første tap på 2 år som nevt tidligere. Han felte noen stolte tårer. Etter 2 NM gull og gull i world cup Irland 2011 så var fallhøyden stor. Det var ett tungt tap for Andre. Han får slikke sårene med en uke ferie med venner og kjente I rimini.
 
Per Kristoffer Dømbe (18) møtte Slovener i første kamp og fikk veldig tøff motstand. Per kristoffer taper innledende.
 
Konklusjonen i lettkontakt er at den nå er blitt enda mer spesialisert. Det vi gjør i Norge idag angående lettkontakt kan ikke brukes internasjonalt når alle toppene er der.
 
Retter videre stor takk til dommer Tom-Rune Berthelsen som var ringansvarlig og gjorde en manns jobb. Lasse Rekkavik fikk ansvar for matter i semi & lett og de får superlativer fra WAKO dommere som har vært der i en mannsalder.
 
Dette er utrolig viktig da gamet ikke alltid er under fair play paraplyen. Både klubber & landslagene nyter dette privilegiet, tusen takk Tom-Rune & Lasse


Lørdag:
Fana kickboxing er på plass i Italia og første utøver ut var Marielle Vermedal Hansen (21).
Marielle har ikke gått kickboxing kamp siden hun vant EM i fullkontakt i november ifjor. Hun prioriterer boksing og satser mot å kvalifisere seg til London 2012.
 
Hun bruker dette WC stevne som oppkjøring mot siste internasjonale bokse stevne i England om 2 uker.
 
Hun møtte Italienske Serena Santonio og plukket fra hverandre Italieneren med sine raske rykk og kraftfulle kombinasjoner av slag og spark. Soleklar 3-0 seier og er klar for finale mot Ukrainske Oksana Zarudniak, finalen går søndag. Vi hadde med oss landslagstrener i fullkontakt Daimi Akin i hjørnet idag, og han er mektig imponert over Marielles ferdigheter. Vi er spent på hva hun leverer i finalen.
 
I lettkontakt skal Andre Forshaw Tvedt (22) delta i i -89kg. Vi er også spendt på Andre som tok gull i Irish Open i mars. Han har ikke tapt nasjonalt eller internasjonalt på 2år.
 
I junior lettkontakt skal Per Kristoffer Dømbe (18) også igang imorgen. Etter Irish Open der han tapte andre kampen 2-1 mot den danske verdensmester Mikkel Møller er vi spendt på hva "PK" kan prestere.
 
Sportslig hilsen
Fana kickboxing klubb
V/Morten Saksvik.