Meny - Kickboxing.no

WC Ungarn

  • WC Ungarn

Klubbrapport Champions KBK

/ Publisert: 26. mai 2011

Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.

Champions kickboxingklubb stilte med 7 stk. i WC ungarn og kom hjem med 4 gull og 1 bronse.

Fullkontakt:
Tonje Sørlie gull -56kg. Møter ungarere i både semifinalen og finalen. Begge kampene dominerer hun stort med perfekt distanse,balanse og herlig teknikk til hode/kropp. Hun virker uslåelig. Tonje vinner 3-0 i begge kampene.

Fam Elgan gull -60kg. I semifinalen møter vi en rutinert ungarer som har gått mye lettkontakt. Runde 1. litt problemer med å finne ut av avstanden/stilen til ungareren. Runde 2-3 finner vi vår distanse og dobbler angrepene. Fam får vist sin styrke og stopper nesten ungareren etter 2 tellinger,men hun klarer å ro seg igjennom stormen. 3-0 til Fam.
Vi møter Thea Ness i finalen. Disse 2 kjenner hverandre nesten altfor godt :-). Det blir en jevn og fin kamp hvor Fam er litt bedre på å finne riktig distanse og dobble angrepene sine. Fam vinner greit 3-0.

Cathrine Heggøy Fonnes gull -65kg. Hun får dessverre en direkte finale pga. skade på motstander. Hun møter en ungarer i finalen som Cathrine har grei kontroll på i alle rundene. Veldig gledelig å se at hun fant rytme/distanse for de lange armene sine. Kryssen satt perfekt med god vridning og får med skulderen i slaget. Hun vinner dette klart 3-0.

Lettkontakt:

Roar Kversøy -69kg. Han møter den ungarske mesteren og vinneren av turneringen. Men Roar viser ingen respekt og ligger press fra start.
Ungareren er flink å kontre og holder eller ligger seg etterpå noe som gjør at vi ikke får jobbet på vår distanse. Kampen er jevn,men et greit tap 3-0.

Sven Aven -74 kg. Kampen blir veldig lik Roar sin. Ungareren er bedre på utsiden og plukker poeng når vi er på vei inn,deretter holder de eller ligger seg.
Kampen blir jevn,men vi må bli flinkere til å lure oss inn på riktig distanse uten å bli truffet for så og angripe. 3-0 tap for Sven.

Roy Blommedal -84kg. Han møter Zoltan Dansco som er VM i lettkontakt flere ganger,men Roy har en kanon Psyke og er super klar. Roy gjør dessverre samme feil som de 2 andre han løper inn i sparkene. Vi retter på det i pausen noe som gjør at 2 runde blir helt jevn. Vi taper 3-0,men er en erfaring rikere.

Joachim Ohnstad +94kg. I første kamp møter vi en ungarer som Joachim har full kontroll på og kampen blir stoppet etter 30 sekunder. Han gav seg pga. rygg problemer,men sannheten var nok at han ble litt redd Joachim.
Finalen
blir tøffere mot en god polakk. Her gjør vi det enkelt plukkere jevnt med poeng på utsiden innimellom går vi inn å dobbler angrepene. Vi vinner dette greit 3-0 og gull til BAMSE.

Dette ble en perfekt oppladning til WC Italia hvor klubben har med 8 stk.
Vi blir totalt 15 stk som reiser nedover med sponsorer,familie,kjærester.
Vi gleder oss og er godt forberedt :-)

Sportslig hilsen.
Thomas Kristiansen.
Champions KBK.