Meny - Kickboxing.no

Irish Open

  • Irish Open
    Øsp / Foto: Lars Handegaard (lha-ktv@ktv.no)
  • Irish Open
  • Irish Open
  • Irish Open
  • Irish Open
  • Irish Open
  • Irish Open
  • Irish Open

Se bilder og les rapport fra Irish Open 3.mars...

/ Publisert: 5. mars 2008

Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.

Drammen og Bergen KBK dro til Irish Open sist helg og som vanlig imponerte vi.

Rapport fra Drammen KBK
Drammen KBK reiste til Dublin med 7 utøvere, Hilde Selbo, Eirin Ødegaard, Øsp Egisdottir, Petter Solberg, Kristian Themte, Paul Petter Jensen, Svein Georg Haugen og Coachene Lasse Rekkavik og Lars Handegaard.
Alle utøverne var påmeldt i lett og semi så her lå alt til rette for at vi skulle få tilbringe hele helgen i hallen som var fylt av fightere og tilskuere fra hele Europa.

Lørdag var det lettkontakt for våre utøvere, og med så mange mennesker i hallen var det bare å finne sine respektive matter og være forberedt for kamper.
Utøverne gjorde god innsats og best av alle gjorde Øsp Egilsdottir det, med 24 utøvere i klassen gikk hun seirende ut i innledende kamper med motstandere fra Irland, Ungarn, England og Tyskland.
Da var det duket for finale mot en utøver fra Ungarn som dessverre trakk seg grunnet nesebrudd. Men med så meget gode innledende kamper av Øsp så var saken grei, velfortjent 1.plass.

Søndag formiddag var hallen fylt til randen med utøvere i de yngste klassene og deres familier, meget høyt støynivå men samtidig sjarmerende å se disse småtrollene med hansker som nesten rakk dem opp til albuene.
Men kamper skulle vi også få denne dagen, resultatmessig nesten reprise fra dagen før men her gjorde Svein Georg Haugen sine saker veldig bra og med gode kamper kunne han belønnes med en bronsemedalje i klassen +85kg med 26 deltagere.
Øsp fortsetter også i semi å vinne kamper. Etter å ha jobbet seg gjennom innledende i +65 med 13 utøvere står hun igjen i finale, nå mot en utøver fra Hellas. Finalen er meget jevn og helt til det står 30 sekunder igjen av kampen er det uavgjort. Men så avgjør Øsp med 2 treffere og vinner kampen med 2 poeng overvekt, imponerende.


Rapport fra Bergen
Morten og Felipe presterer igjen i Irland
Irish Open er trolig verdens største stevne innen semikontakt, med over 2400 utøvere fra hele Europa, USA og Canada.
Men samtidig er det om mulig samlet i verdens minste hall, hvor trykket, støyen og varmen fra den enorme folkemengden skaper ekstremt krevende forhold for konsentrasjonen... Fra klubben i år dro kun Morten og Felipe, som fortsetter å prestere på hvert eneste stevne.

Morten Spissøy får 6 kamper og en tøff oppgave med 85 deltagere i klassen, men viser styrke.
På veien til finalen slår han ut blant annet Domenico DeMarco (EM-sølv og fjorårets utfordrer til Mortens VM pro-tittel), Cavalini (italiensk mester) og Jacey Cashman (VM sølv og pro verdensmester i -69).
Han taper finalen mot en vanskelig motstander, flere ganger verdensmester og europamester Robbie McMenamy fra Irland.
- Jeg er i rute, for jeg har hatt kun fått sparret tre ganger siden ankelskaden i Athen i februar, så jeg er fornøyd sånn sett. Og det kommer flere anledninger til å slå Robbie!

Felipe Valdes klatrer oppover på pallen etter bronse i world cup, sølv i Athen og denne gang gull i grønnbelteklassen sin! Han var også fornøyd etter lange dager i full hall.