Meny - Kickboxing.no

Prestasjonsutvikling i Roma

  • Prestasjonsutvikling i Roma

Landslagstrener i fullkontakt Daimi Akin har tatt med seg utøvere til Italia...

/ Publisert: 25. februar 2008

Hold deg oppdatert

Få siste nytt fightere, stevner, nyheter og live-sendinger i din innboks.

Landslagstrener i fullkontakt Daimi Akin har tatt med seg utøvere til Italia. Etter anbefaling fra WAKO president Ennio Falsoni, ble Massimo Liberati vår kontakt i Roma. Her ble det flott sparring og utøverne fikk kjørt seg godt.
Det var et særdeles vellykket opphold forteller landslagstreneren, vi fikk også en minnerik sightsing i den historiske byen.
På stevnet som ble holdt på søndag, ble det seier til våre jenter; Mette Solli, Thea Næss og Birgit Øksnes. Christian Kvatningen gikk uavgjort, og Andreas Lødrup fikk ikke kamp.
– Å kunne jobbe med de rette tingen til rett tid, er avgjørende for suksess. Resultatene kommer i kjølvannen av riktig arbeid over tid, forteller landslagssjef Per Andreas Ringsby. Det er vi vitner til i våre landslag i fullkontakt og semikontakt. Derfor har vi også 14 EM og VM gull i den prestigetunge organisasjonen WAKO, siden år 2000. Det er viktig at lagene drar ut og høster erfaring hos dyktige samarbeidspartnere, slik som hos den italienske landslagstreneren Massimo Liberati.